Carregant...

Detall de notícia

  • Eder Sarabia durant la roda de premsa prèvia al partit contra el Levante. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 30/09/2022 A LES 18:52

Sarabia confirma que Sinan Bakis serà titular demà contra el Levante

Andorra la Vella.- L'entrenador de l'FC Andorra, Eder Sarabia, ha confirmat que el davanter turc, Sinan Bakis, serà el davanter centre de l'equip demà, en el partit contra el Levante que es jugarà a l'Estadi Nacional. "Ens està aportant moltes coses, confirmant el que s'esperava d'ell quan el vam fitxar, i sí, no ho acostumo a fer, però puc confirmar que demà Sinan Bakis serà titular". L'atacant, que ja porta dos gols aquesta temporada, ocuparà la plaça que en la darrera jornada tenia Carlos Martínez, que es troba sancionat a causa de la vermella directa que va veure al camp de l'Albacete. Amb ell, també seran baixa per lesió Morer, Petxarroman i Jacobo, mentre que Adri Vilanova ja torna a estar a disposició del tècnic.

Sobre el rival, Sarabia ha comentat que "són un equipàs. Tenen un porter que és capaç d'oferir molt bona sortida de pilota, dos centrals molt bons... en fi que són molt bons. Hem d'estar preparats per a qualsevol registre que es pugui donar en el partit". El preparador basc ha confirmat que "nosaltres no canviarem la nostra manera de jugar" i ha restat importància a les paraules de Nafty, entrenador del Llevant, que havia dit que els voldrien discutir la possessió i ha afegit que "es pot donar qualsevol escenari de partit, i hem de saber gaudir quan no tenim la pilota, com ho vam fer contra l'Albacete".

Renovació en marxa
"Aquí ho tinc tot i em vull quedar molts anys" ha dit l'entrenador, preguntat sobre si havien començat les negociacions sobre la seva renovació. Sarabia les ha confirmat i ha apuntat que "de ben segur que aviat arribarem a un acord. Volem continuar creixent junts".