Carregant...

Detall de notícia

  • Mario Da Cruz durant la seva estada a Madrid. (Foto: FAE)
Per Redacció, 03/10/2022 A LES 16:51

Estevez i Da Cruz completen una altra estada a Madrid

Andorra la Vella.- Maeva Estevez i Mario Da Cruz han completat aquest cap de setmana una nova estada a l'Snowzone de Madrid. Aquest nou desplaçament a la capital espanyola ha servit a Estevez per continuar el seu treball d'adaptació després de l'operació mentre que Da Cruz ha continuat la seva preparació per a la temporada, segons informen des de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE).

El grup ha estat tres dies entrenant a la instal·lació 'indoor' madrilenya. Així, Estevez ha valorat positivament l'estada i ha manifestat que després del treball fet està "notant alguna molèstia però és normal" ja que ha "d'aprendre a viure" amb aquests dolors. Al seu torn, Da Cruz ha valorat la intensitat de l'estada de tres dies a Madrid.

Ara el que tenen previst, tot i que no està tancat perquè depèn de les condicions meteorològiques, és un viatge a l'Stelvio el dia 12, per després participar en la primera Copa del Món, tot i que encara no està confirmat si aquesta primera cita s'ajornarà o seguirà com ara, del 28 al 30 d'octubre a Les Deux Alpes (França).

Cal recordar que a aquesta Copa del Món Estevez no competiria, sinó que aniria dins del grup per tal de continuar el seu treball en neu. Pel que fa a Da Cruz, la previsió, en cas que continuï en peu aquesta cita de Les Deux Alpes, és que si que en formi part. Es tracta, en qualsevol cas, de formar part del grup de competició amb l'objectiu d'agafar experiència i continuar amb l'evolució de l'esportista.