Carregant...

Detall de notícia

  • El pilot Xavi Cardelús, que aquest cap de setmana competirà a l'Aragó. (Foto: Cardelús Team)
Per Redacció, 04/10/2022 A LES 11:29

Cardelús afronta el cap de setmana la penúltima prova de la temporada

Andorra la Vella.- El Moto2 European Championship s’atura aquest cap de setmana al circuit de MotorLand per disputar la seva penúltima prova de la temporada. Xavi Cardelús arriba a la cita aragonesa del campionat ocupant la cinquena posició a la classificació provisional, amb 69 punts, després d’haver pujat al podi al circuit portuguès de Portimao.

El pilot de l’equip Promoracing ja sap el que és pujar al podi del traçat situat al costat d’Alcañiz, ja que es va classificar tercer a la cursa disputada en aquest escenari la temporada 2020.

L’andorrà afronta així el penúltim assalt de la temporada d’un campionat on està tenint un protagonisme destacat. "Tinc moltes ganes de tornar a competir amb la Moto2 ja que no ho fem des que vàrem córrer a Portimao el cap de setmana del 17 de juliol. Al llarg de tot aquest temps he estat entrenant de valent per poder afrontar la recta final de la temporada en la millor forma possible i estar en la lluita pel podi a cadascuna de les tres curses que encara queden per disputar-se, les dues de MotorLand i la de València", ha manifestat i ha afegit que "al circuit aragonès sempre m’hi he trobat a gust i la mostra és que he pujat al podi i en altres ocasions m’hi he quedat molt a prop. Aquesta temporada, tant el meu equip com jo mateix hem fet un important pas endavant i estar entre els favorits no ens suposa cap mena de pressió, sinó que ens motiva a donar-ho tot per estar al Top3 i, fins i tot, lluitar per la victòria”.