Carregant...

Detall de notícia

  • Ramon Aranda vol fer quatre Titan en un any. (Foto: R. A.)
Per Redacció, 04/10/2022 A LES 16:37

Aranda encara una nova Titan per completar-ne quatre en un any

Andorra la Vella.- Ramon Aranda, biker del Quality Team, té el primer 'as del pòquer' de Titans, i ara té l'oportunitat d'obtenir el segon, si aconsegueix ser 'finisher' de la Titan Series Almeria, que tindrà lloc entre el 7 i l'11 d'octubre al desert de Tabernas.

Els altres dos 'asos' que pot aconseguir seran al mes de desembre a la Titan Desert Saudi Arabia i a l'abril, a la Titan Desert Marroc.

Ser 'finisher' de les quatre proves de la marca Titan Desert en un termini de 365 dies és l'objectiu prioritari d'Aranda. Aquest és el premi que es vol endur per tancar l'etapa on s'ha convertit en l'únic 'biker' en haver acabat totes les edicions de la Titan Desert.

Acompanyaran Aranda a Almeria Joaquim Tomás, Liliana de Silva, François Fuentes i Vicenç Gimenez. Tots ells van ser 'finishers' de la darrera edició de la Titan Desert el passat mes de maig, i Gimenez, a més, ha estat, en diferents edicions de la marca, guardonat amb el títol de Titan Legend, per haver fet més de 3.500 quilòmetres pel desert marroquí.

La cursa d'Almeria comença el 7 d'octubre, amb un pròleg de 20 quilòmetres que definirà els calaixos de sortida dels dies vinents. L'etapa 1 és un bucle de 102 quilòmetres i 1.765 metres de desnivell positiu. La segona etapa portarà als corredors per un recorregut de 67 quilòmetres i 1.831 metres de desnivell. A la tercera etapa hauran de coronar el mític port de Velefique, amb un total de 116 quilòmetres i 2.307 metres de desnivell, considerada l'etapa reina i on es decidirà el podi final. Ja en la darrera etapa, els corredors hauran de completar un recorregut de 67 quilòmetres i 1.237 metres de desnivell.