Carregant...

Detall de notícia

  • Joan Vinyes competirà aquest cap de setmana a la Porsche Carrera Cup Benelux. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 05/10/2022 A LES 11:35

Joan Vinyes, a la graella de sortida de la Porsche Carrera Cup Benelux

Andorra la Vella.- Joan Vinyes (Porsche 911 GT3 Cup) estarà a la graella de sortida de la Porsche Carrera Cup Benelux en el sisè i últim 'meeting' del Trofeu Benelux 2022 de la marca alemanya. Pel que fa al pilot de Suzuki, serà el tercer cap de setmana que se situarà al volant del Porsche, preparat per Baporo Motorsport, per a competir en el certamen esmentat de la marca de Stuttgat.

Vinyes, que en els dos anteriors 'meetings' va pujar al calaix més alt del podi, Spa-Francorchamps (Bèlgica) i Zandvoort (Paises Baixos), espera repetir l’experiència, en aquesta ocasió, en el podi del circuit alemany.

Vinyes destaca que “disputar una carrera amb tants aficionats en les graderies és una gran experiència”. I afegeix que “després del 'meeting' de Zandvoort, em vaig quedar amb mal sabor de boca després del toc en la segona carrera, mentre que a Monza compartint cotxe amb el Jaume Font tot va anar bé. En el circuit alemany, una altra vegada en solitari, em sento molt motivat per a posar el punt final a la temporada de circuits, al volant del Porsche, de la millor manera possible”.

El Trofeu Benelux coincidirà en Hockenheim amb els DTM
El DTM Trophy, la DTM Classic Cup i la BMW M2 Cup, a més de la Porsche Carrera Cup Benelux, seran les quatre competicions que coincidiran en el traçat de Hockenheim el pròxim cap de setmana. El divendres es correran les dues mànegues d'entrenaments lliures.

El dissabte tornarà a ser una jornada decisiva. Es faran els entrenaments oficials. La graella de sortida de la primera carrera es farà segons el millor crono de cada pilot. Per a establir l’ordre de sortida de la segona es tindrà en compte el segon millor crono. El mateix dia es correrà la primera de les carreres programada.

El diumenge es disputarà la segona carrera.