Carregant...

Detall de notícia

  • Maeva Estévez durant els entrenaments de la darrera setmana. (Foto: FAE)
Per Redacció, 03/11/2022 A LES 11:24

L'equip d'SBX completa l'estada a Pitztal

Andorra la Vella.-L'equip d'Snowboard de la FAE ha completat una estada a l'estació austríaca de Pitztal, juntament amb els integrants de la Federació Espanyola d'Esports de Neu. Així doncs, Maeva Estevez i Mario da Cruz van completar unes bones jornades d'entrenament amb els integrants del combinat espanyol, amb el qual aquesta temporada compartiran la preparació. Ambdós riders tenen la mirada posada a finals de mes, on comença la Copa d'Europa de l'especialitat.

Estevez, encara amb molèsties al genoll de la lesió que es va produir als Jocs Olímpics, va explicar que "va ser la primera estada de neu a Pitztal. Vam poder entrenar sortides, circuit sencer i rondes, així que globalment ha estat una bona estada, la veritat. Ha sigut dur també, les sensacions són difícils de trobar, encara ens estem adaptant al que tinc al genoll, que malauradament haurem de conviure amb això".

No obstant això, la rider va afegir que "globalment, això, ha estat una bona estada, perquè hem pogut fer sortida amb altres noies, comparar-nos per veure cap a on hem de millorar, i afrontem la pròxima estada amb ganes de donar una mica més de canya, d'encadenar una mica més les rondes i ja pensant en les pròximes Copes d'Europa, que ens han de servir per agafar ritme".