Carregant...

Detall de notícia

  • Les Dauphins du TOEC a la piscina del Centre Esportiu del Pas de la Casa. (Foto: FAN)
Per Redacció, 04/11/2022 A LES 12:10

Les Dauphins du TOEC entrenen al Pas de la Casa

Andorra la Vella.- L'històric club de natació francès, amb més de cent anys d'història, Les Dauphins du TOEC han realitzat unes sessions d'entrenament al Pas de la Casa. Els de Tolosa de Llenguadoc han estat, durant la darrera setmana, a les instal·lacions encampadanes per tal de dur a terme sessions en altura.

El president de la FAN, Joan Clotet, que va visitar la delegació francesa, ha explicat que "el dinamisme i l'oferta de serveis representen un factor determinant a l'hora de triar una destinació per fer entrenament en altura. Les instal·lacions del centre esportiu del Pas de la Casa són magnífiques i els serveis de la vila, fan que sigui idònia per a atendre les necessitats i els objectius d'esportistes, federacions i clubs". Clotet ha afegit que "els entrenadors dels 'Dauphins' són conscients que la vila, en si mateixa, és un valor afegit que aporta al treball de preparació esportiva".

Entre els divuit efectius del grup d'elit, hi havia dues nedadores de categoria olímpica, que han fet treball preparatori, en aigua i en sec, durant una setmana. L'entrenament al Pas de la Casa permetrà als esportistes afrontar amb totes les garanties els Campionats Francesos a Chartres, que acaben el proper diumenge.