Carregant...

Detall de notícia

  • L'equip de l'FC Andorra Special Olympics que debutarà aquest dissabte. (Foto: FCA)
Per Redacció, 10/11/2022 A LES 19:09

L'FC Andorra presenta l'equip de LaLiga Genuine

Andorra la Vella.- L'FC Andorra ha presentat, aquesta tarda a l'Estadi Nacional, l'equip que debutarà dissabte a LaLiga Genuine a Tarragona, on es disputarà la primera fase. Així doncs, l'FC Andorra Genuine neix de l'acord de col·laboració entre l'entitat tricolor i Special Olympics i és un conjunt pioner en el club del Principat. Aquesta serà la primera participació del club a la competició, que comptarà amb sis caps de setmana repartits al llarg de l'any i que clourà al mes de juny.

Amb el lema 'Compartir antes que competir', LaLiga Genuine 22/23 reunirà 44 equips, entre els que s'estrena l'FC Andorra però també el Real Madrid. Els clubs estan dividits en tres grups (respecte, esportivitat i companyerisme). En el primer han quedat enquadrats els tricolors, que jugaran contra l'Athletic Club, Sporting, Deportivo, Levante, Osasuna, Alavés, Ponferradina, Valladolid, Zaragoza, Albacete, Luego, Huesca i Ibiza.

El capità de l'equip, Albert Morales, ha explicat que "estem molt agraïts al FC Andorra; sabem que ens trobarem equips molt forts i haurem d'entrenar molt". L'entrenador, Montse Sánchez, ha declarat que "és l'equip dels Special Olympics i el FC Andorra ens ha donat aquesta gran oportunitat de jugar una lliga de veritat".

Per la seva part, Jordi Mora, president d'Special Olympics ha dit que "estem molt contents. És una oportunitat única per l'Andorra, pels atletes i per Special Olympics. Al final el que volem és col·laborar amb projectes com aquest i poder-lo dur a terme és un somni fet realitat. Els esportistes estan súper motivats". Finalment, el director general de l'FC Andorra, Jaume Nogués, ha detallat que "fa sis mesos que ens va arribar l'oportunitat a través de LaLiga. Vam creure que era una molt bona oportunitat pel club per tot el que comporta i els valors que transmets".