Carregant...

Detall de notícia

  • Els jugadors de l'FC Andorra Special Oympics dissabte, a Salou. (Foto: ANA Esports)
Per Redacció, 14/11/2022 A LES 11:30

L'FC Andorra Special Olympics suma tres punts en la primera jornada

Tarragona.- L'FC Andorra Special Olympics va fer la seva estrena en LaLiga Genuine Santander aquest cap de setmana. Després de mesos de preparació l'equip es va vestir de curt i va afrontar tres partits. Els dos primers matxs es van disputar el dissabte, mentre que els tricolor van completar la primera fase, la de Tarragona, el diumenge.

El debut va ser contra la SD Huesca, que es va imposar per 3-1. No obstant això, els andorrans no van abaixar els braços i a la tarda van treure el seu millor futbol. En el matx que els enfrontava contra el sempre potent Athletic Club Fundazioa, els tricolor van aconseguir la primera victòria de la temporada en imposar-se per un contundent 3-0.

Ja el diumenge, es van enfrontar contra la Ponferradina, qui els va acabar guanyant per un ajustat 2-1. Amb aquests resultats, l'FC Andorra Special Olympics se situa en la novena posició del grup respecte, amb un total de 5 punts i una valoració de 112 de Fair Play. Una molt bona actuació al llarg dels dos dies de partits al Complex Esportiu de Salou, que va ser on es van jugar els partits.