Carregant...

Detall de notícia

  • La convocatòria per als dos amistosos d'aquesta setmana. (Foto: FAF)
Per Redacció, 15/11/2022 A LES 10:12

Izan Fernàndez, novetat en la convocatòria de la selecció nacional

Andorra la Vella.- Alèxia Lladó, que arribava a la cita de Cal Rosal ja amb el títol de campiona d'Espanya de TR3, va tancar el curs amb una altra bona actuació i va pujar al podi en la darrera prova del certamen. La Federació Andorrana de Futbol va donar a conèixer ahir, la convocatòria de la selecció nacional que ja s'ha desplaçat fins a Màlaga, on s'enfrontarà a Àustria i Gibraltar, el dimecres i el dissabte respectivament. Així doncs, tenint en compte baixes per lesió com la del capità Marc Pujol, Koldo Álvarez de Eulate ha donat l'alternativa a Izan Fernàndez, que entra per primer cop en llista. A més a més, en la mateixa també hi figuren Joel Guillén i Èric Vales que tot i que ja havien anat convocats, encara no havien fet el debut oficial.

La resta de la selecció segueix el patró de les darreres convocatòries. La porteria continua sent per Iker Álvarez de Eulate i Xisco Pires; cal tenir en compte que José Gomes continua de baixa per lesió. En defensa, cau Emili Garcia. La resta de jugadors són els habituals, liderats per Marc Vales, que estarà acompanyat per Chus Rubio, Èric de Pablos, Max Llovera, Albert Alavedra, Francisco Pomares, Joel Guillén i Marc Garcia.

A la zona ampla, la baixa de Marc Pujol es cobreix amb el jove Èric Vales. Pel que fa a la resta de seleccionats, Koldo continua confiant amb Marc Rebés, Jordi Rubio, Joan Cervós, Xavi Vieira i Marcio Vieira. Torna també a la convocatòria Albert Reyes, mentre que Luis Blanco s'hi manté. Finalment, la punta d'atac liderada per Berto Rosas es completa amb el citat Izan, i Àlex Martínez, Ricard Fernández 'Cucu' i Víctor Bernat.