Carregant...

Detall de notícia

  • Paula Gonzàlez i Sandra Herver després d'un entrenament. (Foto: FAK)
Per Redacció, 17/11/2022 A LES 16:21

Herver i Gonzàlez, a la final de la Lliga Espanyola de Karate

Andorra la Vella.- Les karatekes Sandra Herver i Paula Gonzàlez s'han classificat per la gran final de la Lliga Espanyola de Karate. Herver, en categoria sènior i menys de 61 kg i Gonzàlez en cadets de menys de 47 kg. La cita serà el cap de setmana del 15 i el 16 de desembre, al Pazo dos Deportes de Riazor, a la Corunya.

Herver va explicar que "aquest era un dels reptes que ens havíem marcat en la primera participació, completa, a la Lliga Espanyola". En aquest sentit la karateka va apuntar que "és el campionat més dur d'Espanya, perquè hi participen absolutament tots els karatekes, no hi ha filtre per comunitats, i estar entre les vuit millors, és ja una gran fita".

Quant al seu estat de forma, l'ordinenca apunta que "cada cop em trobo millor. Hem fet una bona preparació i estic en molt bona forma, potsé la millor de la temporada". Herver ha afegit que "també hem entrenat psicològicament per intentar treure el màxim profit a aquest estat de forma i, com sempre, poder-ho donar tot sobre el tatami".