• Ares Ballesté al calaix més alt del podi de la Copa d'Espanya. (Foto: FAJ)
Per Redacció, 22/11/2022 A LES 09:52

Ares Ballesté guanya l'or en la Copa d'Espanya cadet de judo

Andorra la Vella.- Ares Ballesté, en la categoria de -40 kg, va aconseguir guanyar la medalla d'or en la Copa d'Espanya de judo que es va disputar el passat cap de setmana a Barbastre. La judoka h va assolir després de sumar dos triomfs. A més a més, la delegació andorrana també va col·locar dos competidors més entre els deu primers de la seva categoria. Així, doncs, Joaquim Tomàs i Isona Cerro van acabar en setena posició. També van participar en la competició Pol Vidal (-66 kg), Neus Hernández (-57 kg), Mihail Kraljevsky (+90 kg), Joan Gilabert (-50 kg) i Jan Ballesté (-60 kg).

Bronze en sènior
Ja en categoria sènior, Marc Reig va demostrar el bon moment de forma pel qual està travessant i va aconseguir pujar al tercer calaix del podi. Joel Rossell, que també hi va prendre part, va finalitzar en setena posició.