Carregant...

Detall de notícia

  • Clotet, duran la roda de premsa de presentació dels nous equipatges. (Foto: E. P.)
  • Els nedadors més joves de la FAN, amb les noves equipacions. (Foto: E. P.)
  • La presentació dels nous uniformes de la FAN. (Foto: E. P.)
  • Els més joves de la FAN, amb les noves equipacions. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 25/11/2022 A LES 12:32

La FAN presenta les equipacions per la nova temporada

Escaldes-Engordany.- La Federació Andorrana de Natació ha presentat, aquest matí a la sala Manel Cerqueda d'Andbank, les equipacions que vestiran Bernat i Tomàs Lomero i Nàdia Tudó el proper mes de setembre en els Mundials de Piscina Curta de Melbourne i que ja s'establiran com a oficials per a totes les proves on participi la FAN.

El sotsdirector de Banca País d'Andbank, Josep Maria Cabanes, ha refermat el compromís de l'entitat amb l'esport i ha desitjat sort als seleccionats. A més a més, Cabanes ha lloat "la feina que la federació fa per la base i els valors que transmet. Per Andbank és un plaer patrocinar-los".

Per la seva part, el president de la FAN, Joan Clotet, ha explicat que "després del canvi de logotip, ens quedava pendent fer un pas més i hem aprofitat per fer un redisseny de les equipacions per a la nova temporada". Així doncs, els nedadors de totes les categories de la FAN vestiran de blau i vermell quan llueixin les equipacions de l'ens federatiu. Clotet ha anunciat que l'acord amb TC Equipacions serà pels propers quatre anys i ha volgut agraïr el suport que reben per part dels patrocinadors com són Andbank i Kone.

Els motius que van portar a la FAN a escollir aquesta empresa, els ha detallat el president. "Buscàvem una empresa que estigués a prop, i ells són d'Olot i Girona. També que es firmés un contracte de quatre anys, que ens garantís existències. I també que no fos només un contracte, sinó que esdevingués un col·laborador de la FAN".

Finalment, el responsable de l'elaboració dels uniformes i director de TC Equipacions, Quim Ahumada, ha declarat que "per part nostra és un orgull haver signat aquest conveni. Poder subministrar a una federació d'un país ens dona un prestigi que no està a l'abast de tothom". Ahumada ha garantit que no hi haurà problemes de subministrament i ha afegit que "nosaltres ens agafem l'empresa com un equip" i ha apuntat que "aquesta roba serà una enveja en l'àmbit internacional. El resultat és excel·lent".