Carregant...

Detall de notícia

  • La tenista andorrana, Vicky Jiménez Kasintseva. (Foto: E. P.)
  • Vicky Jiménez durant la roda de premsa d'aquest matí. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 29/11/2022 A LES 13:48

Calma tensa per Vicky Jiménez a un dia del debut al Crèdit Andorrà Open

Andorra la Vella.- La tenista local, Vicky Jiménez Kasintseva, debuta demà al Crèdit Andorrà Open WTA125, el primer torneig de tenis professional de la història del Principat. "Estic molt il·lusionada per poder jugar a casa. Normalment, sempre estic sola entrenant i poder veure tantes tenistes i de tant de nivell em fa molt feliç" ha dit Jiménez Kasintseva. Pel que fa a la preparació ha explicat que "estic treballant, amb tot l'equip, tàcticament com jugar. M'he de centrar en el partit i no pensar en tot el que l'envolta". 

Quant a la rival de demà, Tatjana Maria, 70 del rànquing WTA, Jiménez ha dit que "té un tenis diferent, embruta molt el joc i és una rival molt difícil". Irònicament, l'andorrana ha dit que per guanyar "he de ficar les pilotes dins de la pista". Cal recordar que el sorteig no ha estat gens benèvol amb Jiménez Kasintseva, que, no obstant això, ha dit que "al final, els sorteigs no en són mai de favorables, perquè hi ha molt nivell".

Finalment, sobre les condicions de la pista, la tenista ha comentat que "són fantàstiques i m'agrada molt com l'han fet". Quant a les condicions del bot de la pilota, Vicky Jiménez ha comentat que "al principi, tothom diu que és diferent, però quan portes uns dies aquí t'adaptes i per tant, no hi haurà cap diferència a l'hora de jugar ni suposarà cap avantatge".