Carregant...

Detall de notícia

  • (Foto: AAFF)
Per Eduard Piera, 05/12/2022 A LES 10:32

La Federació de Functional Fitness afirma no haver rebut els 3.000 euros i el Govern ho desmenteix

Andorra la Vella.- Les tivantors entre la Federació de Functional Fitness i el Govern no cessen. Des de l'ens federatiu s'ha afirmat a ANA Esports que malgrat és cert que se'ls ha indicat que els corresponen 3.000 euros per la constitució d'una nova federació, "a dia d'avui, encara no hem rebut res". A més a més, critiquen el fet que l'ajuda d'Esports per als dos esportistes, Míriam Torra i Frank Morales, fos de 500 euros per a cadascú i remarquen que "només el vol ja val 1.500 euros". A més a més, afegeixen que "els diners de constitució no es poden fer anar per ajudar els atletes". Des del Govern, però, desmenteixen que no s'hagi fet el pagament i manifesten que el 2 de desembre han abonat 4.000 euros a l'entitat.

A més a més, han criticat que els motius que van endarrerir la creació de la federació es va deure a que "després d’estar més de quatre mesos darrera el registre d’associacions i el ministeri d'Esports. Es passaven la pilota d’un a l’altre, mil trucades, sempre a l’espera".

Des de l'ens federatiu han volgut posar en valor que "arrencar una federació sempre és molt complicat" i han demanat que "es faci una revisió en els criteris" pel que fa a l'adjudicació de les beques ARA, ja que consideren que "s'han de tenir en compte les casuístiques de tots els esports". Finalment posen en valor que "Míriam Torra s'ho ha pagat tot sempre de la butxaca per anar a representar el país internacionalment" i que la campiona nacional sí que tenia patrocinadors per complementar l'ajuda del Govern.