Carregant...

Detall de notícia

  • Els participants en el Trofeu de Nadal de karate. (Foto: Federació de Karate)
Per Redacció, 05/12/2022 A LES 12:00

El Club Karate Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany es proclama campió del Trofeu de Nadal

Andorra la Vella.- El pavelló del Prat Gran d'Escaldes-Engordany ha acollit aquest dissabte la celebració del Trofeu de Nadal de karate, un campionat organitzat per la Federació Andorrana de Karate per a la base i només en la modalitat de Kata (tècnica).

El karateka més menut que ha participat en aquesta activitat ha estat de 6 anys i el més gran de 13, sent, d'aquesta manera, una de les competicions nacionals més exigents a causa del treball tècnic que es demana sota reglament.

Amb tot, el club Fudo-Shin d'Escaldes-Engordany s'ha proclamat guanyador de la competició amb 8 medalles (2 d'or, 1 de plata i 5 de bronze), seguit del Club Karate d'Encamp (1 d'or, 2 de plata i 2 de bronze), el Club Karate Jion de la Massana (1 d'or i 1 de plata) i el Club Karate Xavier Herver d'Ordino (cap medalla).

Per classificats, cal destacar que Elsa Vilchenko (Club Karate Fudo-Shin) va quedar campiona en la modalitat de 6-7 anys; Jan Mellado (Club Karate Fudo-Shin) ho va fer en la de 8-9 anys; Mireia Martin (Club Karate Encmap) en la de 10-11 anys, i Paulo Domingues (Club Karate Jion) en la de 12-13 anys.