Detall de notícia

• Joan Vinyes fill, durant la prova de Lleida. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 05/12/2022 A LES 12:12

Joan Vinyes Jr destaca el que ha après en les 4 hores de Lleida

Andorra la Vella.- El trencament d'un palier quan faltaven quinze minuts per a la finalització de les 4 hores de Lleida 2022, va provocar que Joan Vinyes-Melchor Caminal-Quim Guillamet (VW Golf 2.0 #2) no poguessin repetir el triomf de la classe 2 que ja van aconseguir en la passada edició. En el moment de l'incident el vehicle portava un avantatge de cinc voltes sobre el seu rival immediat, avantatge que no va ser suficient per conservar el lideratge de la categoria.

Al seu torn, Joan Vinyes júnior-Marc Barcons (VW Golf 1.8 #4) van completar la prova de l'Escuderia Lleida en la tercera posició de la classe 2, en un escenari que no era el més indicat per a iniciar-se en el món de la competició automobilística, com era el cas de Vinyes Jr.

Joan Vinyes destaca que "lluitar pel triomf absolut era una missió impossible" i que el més important era gaudir "d'un cap de setmana sense les tensions pròpies de la competició" i passar-ho "bé".

Pel que fa a Vinyes Jr, subratlla la dificultat de la prova pel fang present a la pista i que el més rellevant ha estat que ha "après molt".