Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiadora andorrana Cande Moreno. (Foto: FAE)
Per Redacció, 05/12/2022 A LES 16:14

Cande Moreno tanca el primer bloc de Copa del Món amb bones sensacions

Andorra la Vella.- Cande Moreno va tancar el passat cap de setmana un primer bloc de Copa del Món de velocitat a Lake Louise (Canadà) amb la sensació que d'haver fet una bona feina de preparació, ja que ha arribat en òptimes condicions i, al final, el bon nivell s'ha traduït a les curses.

Si bé no va finalitzar el descens del divendres i el supergegant del diumenge, el seu esquí va ser molt bo, i prova d'això va ser la 32a posició del descens del dissabte, el seu millor resultat en la WC, i a només quatre dècimes de puntuar. "S'ha vist a les carreres que estic esquiant fort. Simplement, he d'ajuntar totes les peces i treure-ho tot a una carrera", assegura l'esquiadora andorrana.

"El balanç és molt positiu, penso que hem fet bona feina els dies d'entrenaments. Físicament em trobo bé i s'ha vist a les carreres que estic esquiant fort. Simplement he d'ajuntar totes les peces i treure-ho tot a una carrera", explica Moreno.

Ara l'equip ha iniciat el viatge de tornada a Andorra per preparar la pròxima cita de la Copa del Món, a Saint Moritz, del 14 al 18 de desembre. La WC suïssa comptarà amb dues jornades d'entrenaments oficials de descens, dues curses de descens i un supergegant.