• Dos Anjos es penja de la cistella. (Foto: MoraBanc Andorra)
Per Redacció, 08/12/2022 A LES 00:20

Un MoraBanc Andorra de dues cares supera el Leyma Coruña per 77-70

El MoraBanc Andorra ha sumat aquesta nit la novena victòria en els deu primers partits de lliga després de desfer-se del Leyma Coruña per 77-70 al Poliesportiu d'Andorra en un matx on els de Natxo Lezkano han mostrat dues cares ben diferenciades. Uns primers dos quarts molt bons amb intensitat defensiva i fluidesa i encert en atac i on han passat per sobre el conjunt de Diego Epifanio, que no trobava la fórmula per aturar Dos Anjos sota cistella i el tir a mitja distància de Speight, que ha acabat el matx amb un 7 de 7 en tirs de dos, i una segona, especialment el tercer quart, on han estat els gallecs els que han atropellat els tricolors, bloquejats en atac i excessivament tous i febles en defensa.

Així, i amb un joc coral en atac i una fèrria defensa darrere, els de Lezkano han anat obrint forat a l'electrònic mica en mica i han arribat a la fi del primer parcial amb un còmode 24-11. La mateixa tònica, tot i les rotacions, s'ha mantingut en els segons deu minuts. Els d'Epifanio han anul·lat completament Dee i Czerapowicz però Dos Anjos, el millor jugador del partit amb 23 punts i 8 rebots per 32 crèdits de valoració, i Speight (14), ben arropats per Andric (12), han liderat els tricolors que han arribat al descans amb un clar 47-27.

A la represa tot ha canviat. Deconnexió defensiva i ofensiva i parcial de 2-14 d'entrada pels gallecs, que han posat una marxa més en defensa i han pogut córrer i atacar amb facilitat, i creure's realment que podien donar la volta a un partit que semblava decidit. El minut de temps mort de Lezkano no ha servit per tornar al partit als seus homes, que veien com no els entrava absolutament res. 8-21 al final del període i set punts de difèrencia al marcador (55-48) a l'inici del darrer període i el partit del tot obert.

Sortosament, els tricolors han reaccionats a temps, i tot i que el Leyma Coruña s'ha arribat a posar a cinc punts han pogut aguantar l'embranzida i tancar el partit amb el definitiu 77-70 a l'electrònic.

Diumenge els de Natxo Lezkano visitaran Melilla, un clàssic de la categoria i una altra pista on estarán esperant la visita tricolor amb moltes ganes.