Carregant...

Detall de notícia

  • Cande Moreno durant el descens que va realitzar a Saint Moritz. (Foto: Alain Grosclaude - Agence Zoom)
Per Redacció, 21/12/2022 A LES 10:17

El top 30, un objectiu molt real per a Cande Moreno

Andorra la Vella.- Passada la ressaca de l'històric cap de setmana d'esquí alpí que es va viure, amb els millors resultats de sempre en Copa del Món assolits per Cande Moreno i Joan Verdú, l'esquiadora fa balanç i apunta als objectius pel curs. Per a Moreno estar de manera regular en el top30 de la màxima competició és "una realitat". La velocista va fer aquestes declaracions ahir, en el marc dels entrenaments per preparar la següent cita, que està duent a terme a l'estació italiana de Santa Caterina, on comparteix treball amb la jove Jordina Caminal.

"Puc fer un balanç molt positiu. En primer lloc, pel resultat del descens del divendres, amb una 21a plaça. Sincerament, no ens ho esperàvem, és un resultat que òbviament està dins del top30 és una meta per al nostre equip, però no el vèiem com un objectiu molt fàcil, bàsicament perquè hi ha corredores amb molta experiència en aquest circuit i per mi és la primera temporada" recordava Moreno, que no va poder completar totes les curses a Saint-Moritz.

No obstant això, afirmava que "per la resta que vaig fer, tant el descens com el supergegant, per més que fossin dues carreres que no vaig poder completar les valoro positivament perquè tinc el bon ritme, tinc el bon esquí, i això es va veure reflectit als parcials de la carrera i, òbviament que m'hagués agradat poder-los completar, però em quedo amb el positiu, amb el ritme que tinc, amb l'esquí que tinc i la feina feta".