Carregant...

Detall de notícia

  • El Mavlon FC substitueix la Penya Encarnada. (Foto: Mavlon FC)
Per Eduard Piera, 29/12/2022 A LES 17:30

La Penya Encarnada es refunda en el Mavlon FC

Andorra la Vella.- Canvi radical d'un dels equips més seriosos de la Lliga Multissegur. Durant la darrera setmana, la Penya Encarnada, un dels equips més seriosos del futbol nacional ha desaparegut refundant-se en el Mavlon FC. Aquesta situació que vol provocar un salt al professionalisme del club, comporta un acomiadament massiu de jugadors i cos tècnic. Actualment la Penya es setena, amb un total de 10 punts.

Així doncs, mitjançant un comunicat, el Mavlon ha fet fora a l'entrenador, Richard Imbernón, i el seu segon, Vicente Muñoz, que també va formar part del cos tècnic que va assolir l'ascens. En el seu lloc, el nou equip ha aconseguit els serveis d'Alejandro Esteve. Amb una bona experiència com a segon entrenador, on ha format part de les plantilles del Deportivo de la Corunya (19/20), o l'Hércules (20/21), acumula poques experiències dirigint un equip, i habitualment han estat com a interí com en el cas del conjunt alacantí o de l'Happoel de Tel-Aviv. Amb ell arriba Lolo Ortiz, com a segon, i Javier Espí com a preparador físic.

En el capítol de les baixes dels jugadors, el Mavlon ha acomiadat fins a 12 jugadors dels quals tenia firmats la Penya. Entre aquests hi ha alguns dels futbolistes que van arribar aquest curs com és el cas de Patricio, Mati, Kemal, Brayan, Adrian Ferrer o altres recentment renovats com Peter. Encara no s'ha anunciat cap alta, però sembla evident que els jugadors hauran d'arribar en les pròximes dates, atès que el proper matx del Mavlon és just d'aquí a dues setmanes, el 15 de gener, contra el FS la Massana, en la primera eliminatòria de a la Copa Constitució Protecvall.