Carregant...

Detall de notícia

  • Així són, avui, les xarxes del Mavlon/Penya. (Foto: IG)
Per Eduard Piera, 11/01/2023 A LES 09:29

Què passa amb el Mavlon FC?

Andorra la Vella.- Durant l'aturada d'hivern, per sorpresa de tots els aficionats del futbol andorrà i sense mitjançar cap roda de premsa ni comunicat, les xarxes socials de la Penya Encarnada havien canviat de nom, d'escut, de tot; L'històric club que el passat estiu havia assolit l'ascens a la primera divisió, deixava endarrere tota la seva història i com deia una única publicació, es refundava en el Mavlon FC. 

Les primeres determinacions que va prendre la nova direcció de l'entitat, van ser acomiadar una dotzena de jugadors i el cos tècnic; anunciant un nou entrenador i ajudants, així com fins a sis jugadors, alguns amb pedigrí al PSG. A pocs dies de debutar, aquest matí, també per sorpresa, les xarxes socials del fins avui Mavlon, havien tornat a recuperar l'escut, la imatge i el nom de la Penya Encarnada. Una situació d'allò més rocambolesca que no fa pas albirar res positiu per al club.

Cal recordar que, malgrat que mai hi va haver confirmacions oficials, el Mavlon semblava tenir una relació directa amb l'escola de futbol Mavlon, de Nigèria, el propietari de la qual, Chris Nathaniel, va intentar comprar el Newcastle United ara fa uns anys, quan el sempre excèntric Mike Ashley semblava que se'n volia desprendre (finalment ho va fer el curs passat venent-lo a un consorci presidit per l'emir de l'Arabia Saudita).

Amb l'esborrat de publicacions, també han desaparegut els sis fitxatges que s'havien anunciat i l'entrenador, Alejandro Esteve, fet que obre una pluja d'interrogants entorn la Penya. Tindrà prous jugadors per competir en el proper partit? En quin punt està l'estructura del club? Molt silenci i cap resposta en un seguit d'operacions rocambolesques que han tingut l'aturada de Nadal per gestar-se i que, a dia d'avui, ningú sap com acabarà.