Carregant...

Detall de notícia

  • Ona Betrian abans de començar el seu exercici de terra. (Foto: CAS)
Per Eduard Piera, 17/01/2023 A LES 08:58

Ona Betrian s'imposa en la primera prova de Federal A de gimnàstica artística

Andorra la Vella.- Ona Betrian i el Club Artística Serradells van debutar aquest cap de setmana en la primera prova de Federal A de la temporada de gimnàstica artística, i ho van fer amb triomf. Betrian, que participava en la categoria de 16-17 anys, va aconseguir sumar un total de 46,3 punts. En la mateixa categoria, Mar Sousa va ser quarta i Júlia Noguer va fer cinquena; les van seguir Ainhoa Escabias (6a), Clara Pascual (7a) i Gina Armengol (8a), completant un top 10 molt andorrà.

Aquest no va ser l'únic podi per a les noies entrenades per Míriam Torra, ja que en la categoria de 12-13 anys, Clàudia Soldevila va fer plata, amb 39,1 punts. Les altres gimnastes d'aquesta edat vanentrar en el top 10. Així doncs, Naroa Pérez, Laia Pascual i Alexia Escabias van ser 7a, 8a i 9a respectivament.

Finalment, en 14-15 anys, el Club Artística Serradells va col·locar diverses gimnastes entre les 10 millors. Marta Valero (4a), Júlia Vilanova (5a), Eugénie Ponsolle (6a), Mia Alaminos (7a) i Maïana Alvez (8a) van completar una bona actuació per l'equip, que tindrà la propera cita a mitjan febrer a Blagnac.