Carregant...

Detall de notícia

  • La jove esquiadora de la FAE, Jordina Caminal. (Foto: FAE)
Per Redacció, 19/01/2023 A LES 18:04

Mala sort per Caminal en la primera jornada del Mundial Junior

Andorra la Vella.- Jordina Caminal ha finalitzat en 26a posició en una accidentada cursa de descens. L'andorrana partia amb el dorsal número dos, però només començar, una forta caiguda de l'esquiadora que la precedia, Ine Haugland, ha patit una forta caiguda que ha obligat a una evacuació en helicòpter i que ha tingut la cursa aturada més de mitja hora. Amb els nervis i dubtes que això ha generat, Caminal, sense referències, ha fet la seva cursa i, un cop acabada, ha resultat ser el 26è millor registre. 

Demà se celebra el supergegant i la combinada. La FIS ha instaurat un nou format de competició que consistirà en una cursa per equip. Al supergegant correrà Caminal, mentre que després l'eslàlom el farà Carla Mijares. El temps de la combinada serà la suma de les dues carreres.

Rius fa 8è a Weissensee
Àlex Rius ha finalitzat en 8a posició en l'eslàlom FIS que s'ha disputat aquest matí en l'estació austríaca de Weissensee. L'andorrà marcat 36.82 punts FIS, que no millora, però sí que s'ha acostat als 29 actuals que en té en l'última llista de la FIS.