Carregant...

Detall de notícia

  • L'esquiadora andorrana Cande Moreno. (Foto: FAE)
Per Redacció, 21/01/2023 A LES 17:11

Cande Moreno es queda fora en el segon descens de la Copa del Món de Cortina d'Ampezzo

Andorra la Vella.- Cortina d'Ampezzo acollia aquest diumenge el segon descens de la Copa del Món de velocitat. Cande Moreno, que sortia amb el dorsal 38, no ha pogut completar la cursa. L'esquiadora andorrana estava fent una bona baixada, marcant el 18è temps al seu pas pel primer intermedi (després en passar totes les corredores seria el 23è) i el 9è amb +0,18 al seu pas pel segon punt de temps. Tot i això, ha entrat massa directa a una porta i això li ha fet saltar-se la següent.

La cursa l'ha guanyat l'eslovena Ilka Stuhec, amb 1.04.73. De cara a aquest diumenge es disputarà el supergegant d'aquesta Copa del Món, a partir de les 11.30 hores.

Medina, out al gegant dels Mundials júniors

Després de les curses de velocitat, els Campionats del Món júnior acollien també aquest diumenge el gegant femení amb la presència d'Íria Medina. L'andorrana no ha pogut completar la segona mànega. Medina marcava el 27è crono en la primera mànega amb un +2,80 de cara a la segona mànega. A la segona baixada, se situava amb el 19è temps al primer intermedi, i 17a al segon, però no podia finalitzar la cursa just després.

Nova jornada en blanc de Roger Puig a Espot

El mal temps està condicionant els Campionats del Món de para alpí a Espot, on aquest diumenge el fort vent a la part alta no ha permès dur a terme el supergegant que hi havia previst i en el qual havia de competir Roger Puig.

Amb aquesta situació, després de les jornades pendents i la reconfiguració que s’ha hagut de fer al calendari, de moment es manté la idea, per a diumenge, de fer el supergegant.