Carregant...

Detall de notícia

  • El comunicador, Crhistian Garcia, i l'organitzador del cicle Speaker's Corner, Àlex Armengol, durant la conferència 'Com convertir l'adversitat en una oportunitat'. (Foto: M.R.)
  • El comunicador, Crhistian Garcia, durant la conferència 'Com convertir l'adversitat en una oportunitat'. (Foto: M. R. )
  • El comunicador, Crhistian Garcia durant la conferència 'Com convertir l'adversitat en una oportunitat'. (Foto: M. R. )
  • EL públic durant la conferència 'Com convertir l'adversitat en una oportunitat'. (Foto: M. R. )
Per M. R., 30/01/2023 A LES 20:55

El comunicador Christian Garcia proposa 'La teoría de la triple A' en el marc del cicle Speakers' Corner

Li van diagnosticar la malaltia d'Strgardt fa un any i va haver de deixar de treballar

Escaldes-Engordany.- L'Hotel Roc Blanc ha acollit aquest dilluns al vespre la ponència 'Com convertir l'adversitat en una oportunitat' impartida pel comunicador Christian Garcia, qui va haver de deixar de treballar tot just fa un any quan li van diagnosticar la malaltia d'Strgardt, una patologia ocular genètica poc comuna que provoca la pèrdua de visió progressiva. Durant la conferència, que s'emmarca dins el cicle de xerrades 'Speakers' Corner, Garcia ha exposat a una vintena de persones 'La teoria de la triple A', una eina que ha creat per ajudar altres persones i que es basa en tres conceptes: acceptació, actitud i adaptació davant l'adversitat.