Carregant...

Detall de notícia

  • Els participants d'un campus infantils. (Foto: E.P. )
Per Redacció, 06/02/2023 A LES 11:31

El comú d'Andorra la Vella ofereix una vintena d’activitats per a infants i joves durant les vacances de Carnaval

El departament de Joventut organitza, entre d’altres, sortides a la neu, tornejos esportius, una 'disco' gel i un concurs de disfresses

Andorra la Vella.- Les inscripcions per als 7 campus esportius i el casal d’infants El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma s’han obert aquest dilluns al matí. El departament de Joventut organitza, entre d’altres, sortides a la neu, tornejos esportius, una 'disco' gel i un concurs de disfresses, i activitats d’intercanvi amb d’un grup de joves de Foix en el marc de l’agermanament amb Andorra la Vella.

El comú d’Andorra la Vella ofereix durant les vacances escolars de Carnaval (del dimarts 21 al divendres 24 de de febrer) una vintena d’activitats per a infants i joves organitzades pels departaments de Social, Esports -conjuntament amb 6 entitats esportives de la parròquia-, i Joventut.

Des del departament d’Esports s’ofereixen 7 propostes, amb un total de 200 places, i les inscripcions es poden formalitzar a partir d’avui, 6 de febrer: la setmana blanca (per a infants de 6 a 13 anys), el campus de rítmica (per a infants de 5 a 13 anys), el campus de bàsquet (per a infants de 5 a 12 anys), el campus de futbol sala (per a infants de 6 a 13 anys), el campus de kung-fu (per a infants de 5 a 15 anys), el campus de voleibol (per a infants de 6 a 12 anys) i l'estada de defensa personal (per a infants a partir de 10 anys).

A més, des del departament de Social es posen a disposició 2 propostes per a infants de 3 a 6 anys i les inscripcions s’obren també a partir d'aquesst dilluns 6 de febrer: el casal d'infants El Llamp (amb 64 places) i la ludoteca de Santa Coloma (amb 40 places).

Les famílies poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web del Comú (www.andorralavella.ad/inscripcions) i als departaments d’Esports, (telèfon 730 090); i de Social, a l’avinguda Príncep Benlloch, 59 (telèfon 730 020).

D’altra banda, l’oferta de Joventut per a la setmana de vacances de Carnaval inclou sortides a la neu, una visita al Bici Lab Andorra; jocs col·lectius, tornejos d’atletisme, vòlei, dards i futbolí; una tarda de disco gel i un concurs de disfresses amb altres punts joves d’Andorra; l’enregistrament un pòdcast al Rusc; activitats de cuina i una sortida a Caldea. Durant les vacances de Carnaval, a més, i en el marc de l’agermanament entre Andorra la Vella i Foix, un grup de 15 joves de la localitat francesa faran una estada d’intercanvi a la parròquia i participaran de les activitats amb els joves d’Andorra la Vella.

Les places per a cadascuna de les propostes de Joventut són limitades i les inscripcions es poden formalitzar al Rusc (WhatsApp 611 842 i telèfon 730 007 i joventut@comuandorra.ad).