Carregant...

Detall de notícia

  • La delegació andorrana que ha participat en els campionats de Torrevella. (Foto: FAN)
Per Redacció, 14/02/2023 A LES 10:32

Kevin Teixeira fa la mínima pels Jocs dels Petits Estats

Andorra la Vella.- El jove nedador Kevin Teixeira va aconseguir, el passat cap de setmana, la marca mínima per poder participar en els Jocs dels Petits Estats que es disputaran al juny. Teixeira ho va obtenir en la prova dels 400 metres estils, on va fixar una nova millor marca personal aturant el cronòmetre en 4:38,74.

A més a més, el nedador va batre el rècord d'Andorra de 18 anys en 200 metres lliures, rebaixant la marca que tenia, des de feia 4 anys Tomàs Lomero (1:57,69). Va assolir aquestes marques durant els campionats d'Espanya junior i infantil que es van fer a Torrevella (Alacant). També va obtenir mínima per al campionat d'Espanya absolut.

Les de Teixeira no van ser les úniques marques destacables, atès que Biel Cuen va fer quatre marques mínimes per al Campionat d'Espanya. Concretament, va ser en 100 metres papallona (rècord nacional de 16 anys), de 400 metres lliures, 100 metres esquena i també en el relleu 4x200 metres. La darrera marca la va aconseguir Max Suàrez en 200 esquena.