Carregant...

Detall de notícia

  • El tècnic Natxo Lezkano en la roda de premsa prèvia al partit contra el Càceres. (Foto: E. P.)
Per Eduard Piera, 15/02/2023 A LES 11:54

Lezkano demana passar pàgina i centrar-se en el Càceres

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra afronta, aquest divendres, el darrer partit de lliga abans de l'aturada per les finestres FIBA. Els tricolor venen de caure en la final de Copa a la pista del Palència i arrosseguen diversos problemes físics en jugadors clau en l'estructura de Natxo Lezkano. Precisament avui, en la roda de premsa prèvia al partit, atès que l'equip viatja demà cap a Càceres, ha advocat per "passar pàgina i centrar-nos un altre cop en la Lliga". El preparador ha reconegut que la derrota copera ha tocat la moral, però que "ens hem de centrar en el proper partit perquè si no estem al cent per cent, perdrem".

Lezkano ha explicat que, per aquest matx, és dubte Rafa Luz. "No té una lesió com a tal, però té una sobrecàrrega important i estem valorant a veure si arrisquem o no, perquè per un partit el podríem perdre en el que resta de temporada" ha dit l'entrenador que ha afegit que "en cas que no pugui jugar, confiem plenament amb Josep Pérez". Precisament, sobre el base valencià, durant aquesta finestra de seleccions caldrà prendre una decisió, atès que a partir del primer de març el club ja no pot fer canvis en les dotze fitxes.

Sobre el rival de divendres, ha comentat que "no podem pensar que és un equip de la zona baixa, perquè ens equivocaríem". Lezkano ha fet especial èmfasi en el fet que "són un equip nou" després de l'arribada de tres nous jugadors en les darreres setmanes. Quant al joc, ha afegit que "en els darrers cinc partits han estat qui més contraatacs han fet en la lliga i també tenen tres molt bons anotadors". El tècnic ha deixat clar que "si no tenim el respecte que toca al rival, i pensem ja en el 4 de març, ens equivocarem i perdrem. Hem d'estar plenament centrats i fer molt bon partit. La jornada després de la Copa no és mai fàcil, i més perquè sumem un altre viatge llarg i ells han tingut 15 dies per preparar-se".