• Lerato Pagès superant una tanca el passat cap de setmana. (Foto: FAA)
Per Redacció, 21/02/2023 A LES 10:32

Moya i Carabaña freguen el podi als Campionats d'Espanya

Andorra la Vella.- Cap de setmana de glòria per a l'atletisme del Principat. Campionats de Catalunya, rècords nacionals i dues quartes posicions en el Campionat d'Espanya completen la collita que els atletes de la FAA han obtingut. La primera alegria va arribar el dissabte, de la mà de Nahuel Carabaña, que va acabar a les portes del podi en els 3.000 metres obstacles en el campionat nacional espanyol; el fondista, a més a més, registrava una nova plusmarca nacional en pista coberta, situant el rècord en 7:58,56.

Diumenge va ser el torn de dos fondistes més: Pol Moya i Ariadna Fenés. L'atleta del FC Barcelona també va quedar-se a res de pujar al podi en els 1.500 en pista coberta i va finalitzar en quarta posició. Per la seva part, Fenés va aconseguir rebaixar el rècord nacional de mitja marató en la prova de Barcelona, aturant el cronòmetre en 1:17:43.

Finalment, en els catalans d'atletisme sub20, Lerato Pagés va pujar guanyar l'or en els 60 metres tanques. A més a més, Cris Martins va fer plata en els 800 metres i Lander Teixeira i Pol Herreros van entrar en la final dels 60 metres llisos. A aquests registres cal sumar el rècord nacional que va assolir, fa només una setmana, en 400 metres en pista coberta.