Carregant...

Detall de notícia

  • Els jugadors de la selecció nacional de futbol sala en el poliesportiu de la Massana. (Foto: FAF)
Per Eduard Piera, 23/02/2023 A LES 17:41

La FAF instal·larà un sistema de calefacció al pavelló de la Massana

Andorra la Vella.- La Federació Andorrana de Futbol està treballant en un sistema de calefacció per al pavelló de la Massana, que és on juguen els equips ENFAF de futbol sala. Fonts properes a l'ens federatiu han indicat que la instal·lació s'ha endarrerit a causa de la manca de materials i que això ha provocat que, fins i tot, fes més fred dins el poliesportiu massanenc. Les obres estan ja iniciades, fet pel qual, en una de les parets hi ha dos forats per on entra més fred de l'habitual.

"Si tot va bé, i no hi ha cap més endarreriment, en un màxim de dues setmanes, tot el sistema de calefacció hauria d'estar instal·lat" han explicat les mateixes fonts. A més a més, en la mateixa obra, la FAF ha aprofitat per incloure una altra millora, que és un sistema que permetrà drenar la humitat, fet que també afavorirà el control de la temperatura. Des de l'ens federatiu han indicat que eren conscients de la problemàtica del fred i que, per aquest motiu, s'ha buscat un sistema per tal d'aconseguir una solució ràpida a les queixes que hi ha hagut.

Aquesta no és l'única modificació que ha fet l'ens federatiu en les instal·lacions massanenques. Ja en la temporada passada es va decidir la instal·lació d'unes proteccions blaves, tant als dos gols com en el lateral on hi ha les graderies. D'aquesta manera, entre les proteccions i la millora en la climatització, la Federació continua amb el pla de millora continua de les instal·lacions pròpies.