Carregant...

Detall de notícia

  • Carola Vila als 15 quilòmetres skiathlon dels mundials de Planica. (Foto: Montserrat Altimiras)
Per Redacció, 27/02/2023 A LES 16:53

Vila afronta aquest dimarts els deu quilòmetres individuals dels campionats del món

Andorra la Vella.- Aquest dimarts torna la competició per a l’expedició andorrana als campionats del món d’esquí de fons de Planica (Eslovènia). Carola Vila disputarà la carrera dels deu quilòmetres individuals en skating. "Intentarem trobar bones sensacions i lluitar-ho bé", ha dit Vila.

La fondista ha estat aquest dilluns entrenant al circuit de Planica per tal de preparar la cita, la seva segona cursa d’aquests mundials després de l’skiathlon del dissabte, on va ser 39a. Les condicions meteorològiques i de neu han canviat respecte al cap de setmana passat, i ara la neu és nova i, per tant, l’equip tècnic ha hagut de tornar a preparar esquís nous per adaptar-se a la nova superfície. De fet, la jornada d'aquest dilluns s’ha dividit en l’entrenament específic que ha fet l’esportista, per una part, i el test constant del material de cara a la carrera de dimarts, on es preveu una situació similar de temps.

La intenció és que la cursa d'aquest dimarts serveixi perquè Vila agafi confiança i recuperi les bones sensacions que ha estat tenint en aquesta última part de la temporada. Igualment, l’equip ha confirmat que no correrà la prova dels trenta quilòmetres d’aquests mundials, sinó que prepararà la competició OPA dels dies 4 i 5 de març a Premanon (França), i també les de Dobbiaco (Itàlia) del 17 al 19 del mateix mes.