• Ancion i Olm en acabar la cursa a les pistes de Boí i Taüll. (Foto: FAM)
Per Redacció, 06/03/2023 A LES 10:07

Ancion i Olm tanquen el Mundial d'Skimo amb un bronze

Andorra la Vella.- El Mundial d'Skimo ha acabat de la millor manera per a la delegació andorrana: amb un bronze. Ahir, a Boí i Taüll, en la prova de relleus mixtos, Oriol Olm i Lea Ancion van aconseguir pujar al tercer calaix del podi. En la modalitat de Mixed Relay, que es basa en el fet que cada un dels membres de la parella facin dues voltes, la dupla andorrana va fer una cursa quasi perfecta i van refrendar l'alt nivell mostrat al llarg de tota la setmana.

Ancion i Olm només (+ 1:10.9) només es van veure superats per la parella francesa, Louise Trincaz i Jeremy Anselmet (+ 0:48,0) i pels guanyadors, que van ser els suïssos Thibe Deseyn i Jon Kistler (29:45.9). A més a més, van superar àmpliament els quarts, la parella espanyola, a qui van deixar a més de 30 segons. Olm es mostrava molt content en acabar la cursa i posava en valor la feina d'Ancion, ja que "és l'única corredora que tenim al país, i hem estat a un gran nivell". Quant al desenvolupament de la cursa, la corredora ha explicat que "hem fet una cursa de menys a més".