Detall de notícia

• El tram final del partit entre Kosovo i Andorra. (Foto: Youtube)
Per Eduard Piera, 07/03/2023 A LES 13:12

Andorra sub16 femenina cau contra Kosovo (3-1)

Andorra la Vella.- La selecció nacional femenina sub16 s'ha estrenat, aquest matí, en el Torneig de Desenvolupament de la UEFA. Les joves jugadores han plantat cara a una selecció força més rodada i s'han mantingut en tot moment en el partit tot i caure per 3-1. El primer gol ha arribat a la mitja hora de partit, quan la dorsal 10 de Kosovo ha enroscat una falta escorada en la zona de l'extrem esquerre i que ha sorprès, per dalt, la portera andorrana, que malgrat estirar-se no ha pogut evitar que la pilota entrés per l'escaire dret.

Ja en la segona part, quan millor estava jugant la selecció andorrana, ha arribat la sentència local. Després de tres clares ocasions per a les tricolor, una ràpida sortida de les grogues ha agafat la defensa visitant descol·locada i ha acabat amb el 2-0 després que la jugadora de Kosovo superés la portera en l'u contra u.

Les de Luis Miguel Abrahan no s'han arronsat i només dos minuts més tard, en una ràpida acció, Kosovo ha comès penal sobre Judit Ruiz. La capitana, Júlia Domingo, ha agafat la responsabilitat des dels 11 metres i amb un fort xut, enganxat a la gespa, ha retallat distàncies en el marcador, 2-1. Però el partit havia embogit completament i les locals han anotat el 3-1. Un ràpid atac ha acabat amb un xut llunyà que Violeta no ha aconseguit rebutjar amb èxit i que ha aprofitat la jugadora 10 local per batre-la.

El marcador ja no s'ha tornat a moure. El següent partit per a les d'Abrahan serà el dijous, a les onze del matí, en el que s'enfrontaran contra la selecció de Moldàvia.