Carregant...

Detall de notícia

  • L'entrenador, Natxo Lezkano , durant la roda de premsa. (Foto: BCA)
Per Redacció, 10/03/2023 A LES 17:44

El MoraBanc vol guanyar 'al millor Burgos de tota la temporada'

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra afronta aquest dissabte un dels partits més complicats fins al final de la temporada. Serà a la pista de l'Hereda San Pablo Burgos que arriba en el millor moment de la temporada després d'haver-se reforçat amb el base internacional per Eslovènia Luk Rupnik, la llegenda ACB Carlos Suárez, l'exterior Khiry Thomas i l'internacional grec Giannis Kouzeloglou. Amb aquests jugadors i Curro Segura a la banqueta, un entrenador expert a la categoria, es pot dir que el rival que afrontarà aquest dissabte els de Natxo Lezkano té recursos totalment diferents i requereix un 'scouting' totalment nou. A banda del perill del rival, hi ha un factor que alimenta, i molt, les ganes d'obtenir una victòria i és que a Burgos el Bàsquet Club Andorra no ha guanyat mai. Ni a LEB ni a ACB.

El MoraBanc arriba a la cita després de la victòria contra el Palència i ho fa amb la mala notícia de l'absència del lesionat Micah Speight que pot estar un mes fora de les pistes per una lesió muscular a la cama dreta. Rafa Luz i Chris Czerapowicz formen part de l'expedició malgrat que arrosseguen molèsties.

"Tenim moltes ganes de jugar aquest partit perquè ens enfrontem a un gran equip i en un gran ambient de bàsquet, és un d'aquells partits que sempre vols jugar", ha manifestat en roda de premsa Natxo Lezkano que ha afegit que "ens enfrontarem al millor Burgos de tota la temporada, sense dubte". El tècnic del MoraBanc Andorra ha destacat que "Burgos ara juga més agressiu i amb més velocitat i també té tiradors d'elit en totes les posicions". Lezkano també ha admès que "la baixa d'Speight és molt important per a nosaltres, però hem de pensar en els que estaran i no en Micah, comptem amb Schreiner i Tobias per ajudar a Rafa si cal".