• Irineu Esteve a una fotografia d'arxiu. (Foto: Modica / Nordic Focus)
Per Redacció, 11/03/2023 A LES 13:56

Irineu Esteve acaba 15è als 50km clàssics de la copa del món d’Oslo

L'andorrà ha protagonitzat una remuntada en la recta final de la prova

Oslo.- L'esquiador de fons Irineu Esteve ha finalitzat 15è en la cursa de 50 quilòmetres clàssics de la copa del món que s'ha disputat aquest matí a Oslo. L'atleta andorrà ha protagonitzat una remuntada en els últims quilòmetres, al quilòmetre 44,5 se situava en la dinovena posició, però la rapidesa durant la recta final de la prova li ha permès quedar entre els quinze primers en la competició d'aquest dissabte a Noruega.

Cal recordar que Esteve arribava a aquesta carrera després d'aconseguir diverses fites als campionats del món: va ser 14è als 50 km en clàssic, 7è als 15 km individuals en lliure i 12è als 30 km 'skiathlon'. A l'última cita de la copa del món, l'esquiador va acabar 33è als 10 km de Toblach del passat mes de febrer. El millor resultat de la temporada per a l'andorrà a la copa del món ha estat el 9è lloc a Val di Fiemme, als 10 km 'mass start', tot i que després va encadenar una 15a i una 19a a Les Rousses abans de Toblach. A continuació va arribar el campionat del món de Planica, on el seu rendiment va ser el millor de la seva carrera esportiva, segons informa la Federació Andorrana d'Esquí.