• Borg intenta tallar la progressió de Luka Rupnik. (Foto: BCA)
Per Redacció, 11/03/2023 A LES 23:24

El MoraBanc guanya per primer cop a Burgos i es referma en el liderat

Un MoraBanc que ha anat de menys a més ha guanyat per primera vegada a Burgos, 73-95, i es manté al capdavant de la LEB Or, deixant sense efecte la victòria del Palència divendres davant el Valladolid per 85-74.

Malgrat una arrencada freda i un parcial inicial dels castellans de 16 a 6 els de Natxo Lezkano s'han posat les piles i liderats per Borg, autor de 14 punts, han anat retallant diferències al marcador gràcies a la millora de l'efectivitat en atac i que han apretat en defensa no concedint tirs fàcils al rival. Així, i després d'una tímida reacció del Burgos, s'ha arribat al descans 44 a 38 i tot obert per als segons 20 minuts.

El pas pel vestidor ha estat positiu pels tricolors que han arrencat amb força el tercer quart i, gràcies a l'encert des de més enllà dels 6,75, han anat obrint forat a l'electrònic fins als 65-75 a manca dels darrers deu minuts.

Un 3-13 a l'inici del darrer període ha acabat d'ensorrar els de Curro Segura que han estat xiulats pel seu propi públic. Al final 73-95 a l'electrònic, amb 17 triples de 28 intents, i una victòria que reforça el pas dels tricolors per retornar a l'ACB.