Carregant...

Detall de notícia

  • Michael Carrera intenta superar la defensa de Felipe dos Anjos. (Foto: ICG Força Lleida)
Per Eduard Piera, 15/03/2023 A LES 12:47

El Força Lleida es queda sense Carrera abans de rebre el MoraBanc

Andorra la Vella.- Cop de teatre, i dels grossos, el que hi ha hagut en les darreres hores a la LEB Or. El qui per molts era el millor jugador de la competició, el veneçolà Michael Carrera, del Força Lleida, deixa la lliga i fa el salt a l'ACB després d'haver acceptat l'oferta del Gran Canaria, que vol el jugador per suplir la lesió del francès Damien Inglis en una notícia que va avançar el Diari Segre i que avui es cristal·litza amb la roda de premsa de comiat del jugador celebrada fa uns minuts. El jugador doncs, ja no formarà part de la plantilla a la que s'enfrontarà el MoraBanc Andorra en la seva visita a la capital lleidatana, el proper 24 de març.

L'exterior deixa Lleida i la competició sent el màxim anotador amb un total de 468 punts (20,35 per partit), el millor rebotador amb 214 (el segon en té 138) i és el jugador que més faltes ha rebut (168) en els 23 partits jugats. Sens dubte, una baixa que capgira tots els esquemes de Gerard Encuentra i que també obligarà a Natxo Lezkano a repensar com jugar al Barris Nord d'aquí a deu dies, atès que el Carrerasistema que fins ara tenien els lleidatans, ha passat a la història.

A més a més, cal recordar que, durant el mercat d'estiu, el veneçolà va ser un dels noms que més a prop va estar de recalar al Principat, tot i que finalment va optar per renovar i quedar-se a la Terra Ferma.