Carregant...

Detall de notícia

  • Lara Gut-Behrami amb el Globus de Cristall com a guanyadora de la Copa del Món de Supergegant. (Foto: Agence Zoom)
  • La suïssa Lara Gut-Behrami supera una de les portes del supergegant d'avui. (Foto: Agence Zoom)
Per Eduard Piera, 16/03/2023 A LES 11:10

Lara Gut-Behrami s'imposa en la final de supergegant

El Tarter.- La suïssa Lara Gut-Behrami s'ha imposat aquest matí en la final de supergegant disputada a la pista de l'Àliga del Tarter. L'esquiadora ha registrat un temps d'1:26.70, finalitzant per davant de la italiana Federica Brigone (1:26,92) i de la noruega Ragnhild Mowinckel.

Aquest resultat li ha valgut, també, a Gut-Behrami per endur-se el Globus de Cristall de l'especialitat atès que ha superat en la classificació general a la fins avui líder, Elena Curtoni, que s'ha vist relegada a la quarta posició. La suïssa ha sumat un total de 100 punts, per assolir els 413, mentre que Curtoni, que ha caigut fora del podi, només n'ha sumat 26. Brigone i Mowinckel l'han superat i, tal com ha passat en la cursa, han completat el podi de la temporada.

En la roda de premsa posterior a la cursa, la ja campiona de la Copa del Món s'ha mostrat molt contenta pel resultat aconseguit i ha posat en relleu la dura competència que hi ha hagut en tot moment, especialment amb la italiana Frederica Brigone. Sobre Andorra, ha recordat que ja havia participat en aquestes pistes en Copa d'Europa i que hi tenia un molt bon record. Finalment, ha dit que "seria genial que hi hagués uns mundials aquí. Perquè la neu, al febrer estaria molt més bé que ara". La campiona ha afegit que "la pista de supergegant d'aquí és una de les millors del campionat".