Carregant...

Detall de notícia

  • Els jugadors tricolor escolten les indicacions de la seva entrenadora. (Foto: FCA)
Per Redacció, 24/03/2023 A LES 12:57

L'FC Andorra encara la segona fase de LaLiga Genuine

Andorra la Vella.- L'equip del FC Andorra Genuine ultima els darrers detalls per participar en la segona trobada de la temporada de LaLiga Genuine que se celebrarà en Bilbao, aquest cap de setmana. El conjunt tricolor viatja avui a terres basques per afrontar una competició que començarà dissabte a les instal·lacions de Lezama.

El primer matx, dels tres d'aquesta fase, que hauran d'enfrontar els de Montse Sànchez serà contra l'Sporting de Gijón, el mateix dissabte a les 11 del matí. Ja a la tarda, s'enfrontaran amb el Lugo, mentre que diumenge tancaran la fase contra l'Albacete. Avui a la tarda, es realitzarà la cerimònia inaugural, que tindrà lloc l'estadi de San Mamés.

Abans d'emprendre el viatge, la tècnica de l'equip ha explicat que "la primera fase va anar molt bé i ara toca mantenir-se i fer un pas endavant". Quant al joc, ha dit que "volem polir certes coses com prioritzar més el joc col·lectiu; jugadors que no tenen tanta participació, però que estan entrenant molt bé, que a Bilbao trobin el premi del gol". No obstant això, la preparadora té clar que l'objectiu principal és "gaudir de l'experiència. Això és primordial".