Carregant...

Detall de notícia

  • Mònica Dòria suepra una de les portes en la passada Copa del Món de caiac al Parc del Segre. (Foto: Diana Martín)
  • Pellicer, en canoa, supera una porta del canal de Pau en la primera jornada de la Copa Pirineus. (Foto: Carla Carrillo)
Per Eduard Piera, 24/03/2023 A LES 17:10

Primer test internacional per a Pellicer i Dòria

Andorra la Vella.- La temporada internacional de piragüisme dona el tret de sortida, aquest cap de setmana, al Parc del Segre, amb la segona fase de la Copa Pirineus. En la cita, que va tenir la primera part fa tot just una setmana al canal francès de Pau, hi prendran part tant Mònica Dòria com Laura Pellicer.

"Estic força satisfeta de com va anar la primera volta; vam aconseguir estar en les finals" recorda Dòria. Per la seva part, Pellicer explica que "estem en fase de pretemporada encara, i estic treballant molt de volum. Tenint en compte això, estic contenta de com va anar a Pau".

Pel que fa a la cita alt urgellenca d'aquest cap de setmana, ambdues esperen millorar els resultats, sobretot tenint en compte que corren "a casa". En aquest sentit, Pellicer diu que "m'agradaria poder entrar en una final; encara que hi ha molt nivell i força palistes en l'àmbit internacional, considero que és assequible". Per la seva part, Dòria apunta que "estem en setmanes de preparació i els resultats no són importants perquè el que vull és arribar bé quan hi hagi les copes del món. Però és el nostre canal i ho vull fer bé!".

Ambdues palistes competiran tant en canoa com en caiac, amb moltes opcions d'arribar a la final. Cal recordar que, en el tancament de la Copa del Món, Dòria ja va fer un podi el passat mes de setembre, mentre que Pellicer va obtenir el millor resultat del curs en el circuit mundial al Parc del Segre.