Carregant...

Detall de notícia

  • Mònica Dòria, a la dreta, en el podi el passat cap de setmana. (Foto: Canoe La Seu)
Per Eduard Piera, 28/03/2023 A LES 19:34

Dòria s'exhibeix al Parc del Segre i fa podi a la Copa Pirineus

Andorra la Vella.- Mònica Dòria va treure el seu millor piragüisme el passat cap de setmana al Parc del Segre de la Seu d'Urgell. La palista, que venia de fer finals en K1 i C1 feia només una setmana, va aconseguir millorar els seus registres i es va imposar en la prova parcial de caiac, fet que li va valdre la segona posició en la general, només per darrere de Maialen Chourraut i per davant de Klaudia Zwolinska. "Ha estat un molt bon cap de setmana. Hem tret molt bons resultats; sempre hi ha cosetes a millorar, però estic contenta" ha explicat Dòria.

Pel que fa al K1, una disciplina més exigent per al genoll que es va operar durant l'aturada dels campionats, la palista va fer final també i situar-se entre les deu millors de la general. "Encara estic acabant la recuperació, però realment del genoll estic ja al cent per cent. Plenament recuperada" va dir.


A un toc de la final
Per la seva part, Laura Pellicer es va quedar a les portes de la final en caiac. La palista baixava amb molta seguretat, marcant el cinquè millor registre en les semifinals; no obstant això, un toc en una porta en el darrer tram del circuit i la conseqüent penalització de dos segons, la van deixar a les portes d'estar entre les 10 millors. "Ha estat una llàstima, perquè tenia ritme per estar a la final" ha relatat

Pellicer, que ha remarcat que "estic contenta perquè especialment en caiac, he pogut controlar força bé els nervis, que és quelcom que sempre m'acaba perjudicant". Ara, els següents reptes per a la palista són els campionats nacionals de França, en dues setmanes, i d'Espanya, en tres perquè "allí em podré tornar a mesurar amb molt bones palistes i veure com està funcionant l'entrenament de càrrega que estem fent.