Carregant...

Detall de notícia

  • Íria Medina durant la seva participació en el paral·lel de les Finals de la Copa del Món. (Foto: Alexis Boichard / Agence Zoom)
Per Redacció, 03/04/2023 A LES 18:21

Íria Medina s'imposa en el gegant FIS de l'Àliga

Andorra la Vella.- Brillant final de temporada el que està fent la jove Íria Medina. Avui s'ha disputat a la pista Àliga del Tarter, com a prèvia abans dels Nacionals, un gegant FIS organitzat per l'ECPCGR i FAE, on s'ha endut la victòria, fet que, a més a més, li ha permès millorar els seus punts FIS.

Medina s'ha imposat amb un temps d'1.37.13, amb un avantatge de 2.41 respecte a la segona, l'espanyola June Garitano, i 3.06 sobre la tercera, Clàudia Garcia. Així mateix, Medina ha marcat 31 punts FIS, que milloren els seus actuals 40.29 que té a l'última llista i que faran mitja amb els 37.59 que va fer el passat mes de març a Kranjska Gora.

Per part de la FAE també han competit Jordina Caminal i Carla Mijares. La primera ha estat 7a, a 3.98 de Medina, mentre que Mijares, que havia guanyat la primera mànega, en la segona ha quedat fora.

Bartumeu Gabriel, tercer
En la versió masculina de la competició, Bartumeu Gabriel ha finalitzat en tercera posició; els seus companys d'equip Xavier Cornella i Àlex Rius han finalitzat en setena i desena posició respectivament.