Detall de notícia

• David Virgili celebra un gol. (Foto: Xavi Miró / FAF)
Per Redacció, 06/04/2023 A LES 10:39

L'FC Santa Coloma no dona opció al Pas i ja és a la final de Copa

Andorra la Vella.- L'FC Santa Coloma ja és finalista de la Copa Constitució Protecvall i, pràcticament, té segellat el bitllet per tornar a jugar competició europea la temporada vinent. Ahir, els de Dimitry Cheryshev, en la primera de les semifinals, no van donar cap opció al líder de la Lliga Unida, el Pas de la Casa, i li van endossar un contundent 0-4. El partit, però, no es va resoldre fins a la segona part, atès que es va arribar al descans amb només 0-1. En la darrera mitja hora de matx, amb un Pas que donava molts espais per buscar l'empat, els colomencs van trobar la manera de desballestar la defensa dels ahir locals i van acabar sentenciant l'eliminatòria. Avui, segona semifinal que enfrontarà a l'Ordino i a l'Inter Escaldes.