Carregant...

Detall de notícia

  • El Hyundai I20 Rallycar de Joan Vinyes. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 12/04/2023 A LES 09:15

Vinyes afronta la segona prova del CERT

Andorra la Vella.- Després d'haver viscut la primera prova del CERT-Rallycar a Galícia, la dupla formada per Joan Vinyes i Jordi Mercader es preparen per afrontar la segona cita del certament en un entorn completament diferent, tot canviant la Corunya per la murciana localitat de Lorca. Després de la primera cursa, el pilot ja va manifestar la seva satisfacció amb el bon comportament del Hyundai I20 Rallycar amb el que afronta la competició.

"És cert, el Hyundai va de cine i és dòcil de pilotar, però hi ha detalls que per al nostre estil de pilotatge m'agradaria modificar. En aquesta línia, sobretot, hem estat treballant en la segona jornada de test que l'equip va programar a Galícia" ha manifestat Vinyes abans de partir cap a Lorca. No obstant això, ha afegit que "el tipus de terreny que ens trobarem a Lorca no s'assemblarà amb el que vam tenir en el Terra da Auga. Preveure alguna variació en la posada a punt del Hyundai, també ha estat entre les nostres prioritats".

El ral·li, que començarà el pròxim dissabte, a partir de les 8 del matí, comptarà amb un total de 324,44 quilòmetres, dels quals gairebé una tercera part, 109,15, seran cronometrats. Per a Vinyes, el fet de comptar amb "una especial de gairebé 22 quilòmetres pot ser decisiva en el desenvolupament del ral·li, tot i que aquesta vegada tindrem dues passades de reconeixement".