Carregant...

Detall de notícia

  • El twitt del Valladolid i la resposta d'Alicia Díez. (Foto: Twitter)
Per Redacció, 12/04/2023 A LES 16:30

Problemes de faldilles enrareixen l'ambient del Valladolid abans de rebre el MoraBanc

Andorra la Vella.- El MoraBanc Andorra jugarà, aquest divendres, en una de les pistes més complicades de la LEB Or, la del Polideportivo Pisuerga del Valladolid. Fins a la data, ningú ha pogut guanyar a la pista castellana-lleonesa i els de Natxo Lezkano aspiren a ser els primers a aconseguir-ho. Fins aquí, tot normal.

No obstant això, els tricolor es trobaran un rival amb un ambient d'allò més enrarit en el vestidor, a causa d'un presumpte problema de faldilles del seu capità. En el darrer partit a casa, Sergio de la Fuente, el capità de l'equip, acompanyat de la seva parella, van rebre l'homenatge del Pisuerga en presentar la seva filla acabada de nàixer, la Carlota. El Real Valladolid va fer un tuit donant la benvinguda a la petita; fins aquí, res d'estrany.

El problema va arribar quan Alicia Díez, parella de l'exjugador Fernando San Emeterio va piular com a resposta "Vaja! Quina Sorpresa! Si aquest noi era la parella de la meva germana fins ahir! Feia tres anys que estaven junts! Doncs res! Que visqui el poliamor". Malgrat que el club va esborrar el twit inicial que va donar peu a la resta, Díez i el mateix San Emeterio es van refermar en els comentaris donant a conèixer una realitat que després va ser ratificada per altres usuaris.