Carregant...

Detall de notícia

  • Participants al torneig de pàdel. (Foto: FAP)
  • Participants al torneig de pàdel. (Foto: FAP)
Per Redacció, 17/04/2023 A LES 11:16

Andorra la Vella.- El II Open de la Federació Andorrana de Pàdel (FAP) ha comptat amb la participació de fins a 65 parelles. La competició es va celebrar aquest cap de setmana al Princiesport i l'èxit d'afluència suposa un augment de la participació del 75% respecte al torneig anterior. L'Open es va dividir en sis categories: 1a, 2a i 3a masculina; a més de 1a, 2a i 3a femenina.

Des de l'organització afirmen que els jugadors i jugadores van gaudir d'un cap de setmana ple de bon pàdel entre amics i amigues on els més petits també han competit en les categories sub-13 i sub-16. Els guanyadors de la primera categoria han estat el Shugar Puchalvert i el Ramón VIlanova; Joan Tarifa i Philippe Hasler a la segona; i Jorge Alberdi i David Guerra a la tercera. Pel que fa a la primera femenina, Stefania Bacco i Christina Mathisvan ser les victorioses, a la segona van ser-ho la Maria Galera i la Maria Fernàndez, mentre que a la tercera van imposar-se l'Aida Aixàs i la Vanessa Gutiérrez.

La pròxima prova es disputarà del 5 al 7 de maig entre els clubs d'Anyós i la Massana, suposa una nova oportunitat per a totes i tots per escalar al rànquing nacional i competir contra les millors pales del país.