• Un moment del partit entre la Penya Encarnada i l'FC Santa Coloma. (Foto: FAF)
Per Redacció, 17/04/2023 A LES 12:26

Golejada del Penya Encarnada contra la UE Santa Coloma

Andorra la Vella.- Golejada de la Penya Encarnada contra l'UE Santa Coloma (4-1), que fa un pas enrere en la lluita per Europa. El partit es va iniciar amb una clara convicció per part de la Penya, que mostrava una clara intenció de jugar al contraatac a través de la qual van col·locar fins a quatre pilotes dintre de la porteria. Per la seva banda, la UE Santa coloma va tenir el seu moment d'esperança a la segona part amb un gol de Faysal des de la frontal de l'àrea petita.

Inter Escaldes - FC Santa Coloma

El matx entre l'Inter Escaldes i l'FC Santa Coloma, que va finalitzar amb empat a 0, era decisiu pel molt a perdre que tenen ambdós equips, situats al top 3 de la classificació, només a tres punts de diferència. L'equip colomenc va comandar la possessió, però tret d'un xut innocent de Paez al minut 2, poc més va amenaçar la porteria defensada per Adri Muñoz. L'Inter, més pràctic, es va dedicar amb defensar amb ordre i buscar el perill amb un futbol directe, basat en el contraatac i en robar pilota després de pèrdua.

Atlètic Escaldes - FC Ordino

El líder tancava la jornada davant un FC Ordino que no pot sortir de la zona vermella i menys encara amb el gol matiner dels escaldencs. Al minut 5, centrada des de la banda dreta de Bolívar i gol de Guillaume Lopez. L'FC Ordino no va marcar fins al final del partit, a cinc minuts, amb una acció de contraatac que resolia Izan Maldonado, per donar un punt que li donava la vida en la lluita per la permanència.

La jornada de lliga d'aquest cap de setmana també va comptar amb la no presència de la UE Engordany al partit previst amb la UE Sant Julià. És per aquest motiu que el matx es troba pendent de la resolució del Comitè de Competició.