Carregant...

Detall de notícia

  • El cartell del circuit nacional de golf Crèdit Andorrà 2023. (Foto: )
Per Redacció, 18/04/2023 A LES 16:42

Dissabte arrenca el circuit nacional de golf Crèdit Andorrà 2023

Andorra la Vella.- El circuit nacional de golf Crèdit Andorrà 2023 donarà el tret de sortida aquest dissabte 22 d'abril. Es tracta d'un esdeveniment que segons assegura l'organització ja està plenament consolidat després de cinc anys des del seu inici. El circuit d'enguany compta amb cinc proves a disputar i s'han augmentat tant els premis com les categories per tal de donar més amplitud al golf andorrà.

Actualment, hi ha més de 500 federats, el que representa un increment del 20% en adults i un 40% més en el cas dels infants. Així mateix, cal destacar que el golf andorrà gaudeix d'una molt bona salut, la qual es reflecteix en aquest augment de llicències. En l'actualitat hi ha 16 jugadors tecnificats i 2 becats.

El circuit nacional de golf Crèdit Andorrà 2023 que s'inicia aquest dissabte s'acabarà el proper mes d'octubre i es proclamaran guanyadors aquells jugadors que tinguin una major regularitat en les categories d'Scratch, Inferior, Superior, Junior, Sènior i Dama.

La primera prova de la competició ja disposa d'un total de 78 inscrits, que lluitaran per la victòria al club Aravell golf. Crèdit Andorrà és el patrocinador principal del circuit, que també compta amb el suport del ministeri d'Esports i de diferents entitats d'Andorra.