Carregant...

Detall de notícia

  • El Peugeot 205 que condueix Joan Vinyes Junior. (Foto: FotoEsport)
Per Redacció, 19/04/2023 A LES 12:09

Continuar creixent com a pilot, l’objectiu de Joan Vinyes Jr. a Mollerussa

Mollerussa.- L'objectiu de Joan Vinyes Junior a Mollerussa és continuar creixent com a pilot. L'andorrà competirà en la classe 1 de la provisional de campionat a la capital del Pla d'Urgell, juntament amb Marc Barcons, al volant d'un Peugeot 205, i els experimentats Joan Vinyes i Melchor Caminal, que amb el seu VW Golf, disputaran la seva primera cursa en un traçat que en diverses ocasions ha estat escenari de competicions internacionals de l'off-road.

En el programa horari preparat pels membres de l'Escuderia Mollerussa, l'activitat s'iniciarà dissabte (dia 22) a partir de les 13 hores, moment que es duran a terme les verificacions administratives i tècniques. L'inici de les 3 hores de competició està previst a les 15.15, mitja hora abans es farà la comprovació dels respectius "transponders". El lliurament de trofeus està prevista a les 18.45 hores.

Competir en un escenari que desconeix no preocupa a Vinyes Junior, qui afirma que "després de l'experiència de Masquefa, repetirem el mateix procés abans de la cursa i sortiré amb confiança i amb ganes d'estar entre els millors. Què farem abans de la carrera? Doncs fer alguna volta caminant amb el meu pare per a comprovar in-situ els punts conflictius del traçat i veure la millor manera d'afrontar-los". Quant a ser líders de la classe 1 del català de resistència el jove pilot andorrà no li dona molta importància, però afirma que "sempre és bonic pujar al podi i sobretot guanyar. Tot i que per a mi, ara mateix, el més important és aprendre i continuar millorant a cada carrera".

A partir de les 15.15 hores del pròxim dissabte, els pilots de l'Equip Vinyes Dabad estaran en la graella de sortida del traçat de Mollerussa amb l'objectiu de sempre, guanyar.